Machines

Maatwerkoplossingen voor procesautomatisering

Wimacon is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van machines die bedrijfsprocessen automatiseren en optimaliseren. Of u nu nieuwe machines nodig heeft of bestaande processen wilt verbeteren, wij bieden innovatieve en efficiënte oplossingen die tijd en kosten besparen.

IMG_4150

.

,

Werkwijze

Wimacon maakt gebruik van bewezen componenten zoals industriële robots, pneumatische en hydraulische systemen en lineaire aandrijvingen, om een efficiënte en duurzame oplossing te bieden. Dit zorgt ervoor dat onderhoud eenvoudig en kosteneffectief blijft. Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal in onze ontwerpen, zodat uw personeel veilig en efficiënt met de machines kan werken.

Ontwerp en ontwikkeling

Wimacon ontwerpt en bouwt machines die speciaal zijn afgestemd op uw productieprocessen en de unieke uitdagingen van uw bedrijf.

Optimalisatie

We analyseren uw huidige processen en ontwikkelen verbeteringen die leiden tot hogere productiviteit en lagere operationele kosten.

Realisatie

We zorgen voor de technische implementatie van de machines en bieden ondersteuning bij de integratie in uw bestaande infrastructuur.

Close Search Window